El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 2 de setembre del 2010

Tornada de vacances - entrevista amb la Núria Martí

Hola amics d’El racó del llibre. Anem a començar la tercera temporada del programa, un programa que la seva funció és informar pel que fa el món dels llibres: autors, novetats, els llibres més venuts, notícies i per acabar conèixer una mica la seva obra amb les lectures que el nostre company en Pep Juanhix ens llegeix magistralment.

Aquesta temporada comencem una mica forts ja en el nostre primer programa tenim entrevista. La nostra convidada és l’escriptora gironina Núria Martí que ens ve a parlar del seu últim llibre Les mateixes estrelles, I Premi de Novel•la Curta de Lectura Fàcil, impulsat des de Comissions Obreres. La Núria és la segona vegada que ve al programa, la primera va venir per parlar de seu primer llibre i finalista del Premi Just Maria Casero 2007 Hores prohibides.

5 comentaris:

Pep ha dit...

Bona tarda a tothom! Un cop més, una presentació espectacular. Enhorabona, Jaume! Un plaer poder compartir aquesta hora de ràdio amb la Núria i la Rosa. Fins dijous que ve!

Pep

Rosa ha dit...

Hola Pep,

Moltes gràcies de part d'en Jaume. La veritat, va ser una hora molt agradable i constructiva.

Núria Martí Constans ha dit...

Rosa, Pep,

La veritat és que m'ho vaig passar d'allò més bé xerrant amb vosaltres!
Gràcies a tots, inclosos en Salvador i en Jaume, que fan una bona feina.

Una abraçada!

Rosa ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Rosa ha dit...

Hola Núria,
Gràcies pel comentari. Tots ens ho vàrem passar molt bé.
Vaig fer la prova de llegir Les mateixes estrelles amb els meus pares, ha esta un èxit, un el va llegir el matí i l'altre a la tarda, també vaig treballar la comprensió lectora i molt bé.