El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.
dijous, 16 de setembre de 2010

La Fundació Ramon Llull assumeix el Premi de les Lletres Catalanes Ramon Llull

L’entrega del guardó serà itinerant pels territoris de parla catalana

13-09-2010
La Fundació Ramon Llull assumirà a partir de l’any vinent el Premi de les Lletres Catalanes Ramon Llull, que cada any publica Planeta. D’aquesta manera, el guardó més ben dotat de les lletres catalanes, que fins ara organitzava el Govern andorrà, passarà a ser de tots els governs que integren la Fundació. Així ho ha anunciat el cap de Govern d’Andorra, Jaume Bartumeu, després de la reunió de la Fundació celebrada aquest matí a Ordino (Andorra).
(...)
Bartumeu ha avançat també que “l’acte de lliurament del Premi ja no serà una nit exclusivament andorrana sinó que itinerarà pel conjunt dels territoris que formen part de la Fundació, en una rotació que començarà el proper mes de gener a Palma”.
Foto: Els membres de la Fundació davant la seu de la institució a Ordino - Govern d'Andorra
http://www.fundacioramonllull.cat/cat/pagines/actualitat_interior.cfm?ID=27551