El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 16 de setembre del 2010

Harlan Coben guanya la quarta edició del Premi Internacional de novel•la la negra RBA

10/09/2010
L'escriptor nord-americà Harlan Coben és el guanyador de la quarta edició del Premi Internacional de novel•la la negra RBA, dotat amb 125.000 euros, gràcies al seu últim llibre, "Live Wire". Coben és un autor poc conegut a casa nostra, però que en altres països és un autèntic súper vendes i ha aconseguit una fructífera carrera literària de més de 28 anys.

De la seva experiència com a guia turístic a la Costa del Sol, Coben va treure la seva primera obra, "Play Dead" (1990), i també "Miracle Cure" (1991). Va voler fer un gir a les seves novel•les i va crear el personatge Myron Bolitar, un "alter ego" d'ell mateix que ha inspirat la saga que l'ha convertit en un dels autors de referència de la novel•la negra del món, amb 47 milions d'exemplars venuts. L'èxit de Myron Bolitar és que se situa en la perspectiva d'un heroi a un home comú, "que sent i viu com un home qualsevol", afirma Harlan.

El reconeixement li ha vingut de la mà de premis tan prestigiosos com l'Edgar Award, el Shamus Award, l'Anthony Award i ara el Premi Internacional de novel•la negra RBA.
http://www.3cat24.cat/noticia/846806/ociicultura/Harlan-Coben-guanya-la-quarta-edicio-del-Premi-Internacional-de-novel•la-la-negra-RBA