El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dissabte, 28 d’agost del 2010

Anant fent boca

Hola amics del Racó, el proper dijous 2 de setembre ens posarem en marxa. No hi haurà canvis, seguirem la mateixa línia que fins ara, fent-vos arribar tota la informació possible pel que fa al mon dels llibres i dels seus autors: els llibres més venuts, les novetats i si tenim sort alguna entrevista amb escriptors que volen presentar el seu llibre des d’aquest programa i que com sempre, està oberts a tothom que vingui amb algun escrit. I com no, els contes amb el nostre col•laborador en Pep Juanhuix, que ens dóna conèixer escriptors de tot el món.

Per anant fent boca, aquesta setmana penjaré alguna notícia i actualitzaré els llibres més venuts.

El que intentarem aquest any que els programes enregistrats es puguin escoltar tots, no com fins ara que només es podia escolar l’últim.