El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 17 de juny del 2010

Bon estiu i bones lectures

Hola amics d’El racó del llibre, programa que s’emet per Ràdio dos 84 els dijous de 7 a 8 del vespre des d’Hostalric dial 105,8 de FM.

Hem arribat l’últim programa de la temporada, creiem que ha anat bé, com he dit sempre, aquest és un programa senzill, però hem tingut la sort de tenir una sèrie de convidats que li han donat més vida. Vull donar les gràcies a tots i totes les persones que han passat pel Racó, per la il•lusió i la confiança que heu posat amb nosaltres. Tot i sent una emissora local, tots els que intervenim, intentem fer un programa amè i interessant i fer-vos passar una estona agradable i cultural. Esperem haver-ho aconseguit.

Gràcies al nostre company Pep, per fer-nos passar una bona estona i conèixer autors que segurament no hauríem llegit, també a la Fàtima, l'Elisenda i l'Alba per la seva col•laboració.



El programa si tot va bé tornarà el primer dijous de setembre. Nosaltres aprofitarem aquests dos mesos per llegir un munt de llibres per comentar la propera temporada. He de dir que el dia 2 de setembre tindrem a la Núria Martí per comentar el llibre Les mateixes estrelles. Primer Premi de Novel•la Curta de Lectura Fàcil que s’ha impulsat des de Comissions Obreres. Ella serà la segona vegada que ve a Ràdio Dos, la primera va ser per parlar-nos d’Hores prohibides, la seva primera novel•la.

En el blog, duran l’estiu, aniré penjant les notícies literàries que vagin succeint. Encara que tot aquest món està molt tranquil en aquesta època.


Avui toca el programa infantil i juvenil, la Fàtima, l’Elisenda i l’Alba no poden estar entre nosaltres, els exàmens les tenen una mica confinades i primer és el primer. Des d’El racó les hi desitgem molta sort.

5 comentaris:

Núria Martí Constans ha dit...

Rosa,

Sí que estic contenta, tal com diu en Pep. Una gran sort, haver-vos conegut! Gràcies per tot plegat i fins al setembre.

Una abraçada!

bajoqueta ha dit...

Molt de descans i molts de llibres!

Rosa ha dit...

Núria,

Gràcies a tu per ser com ets. Bon estiu i bones lectures. Fins setembre
Una abraçada

Bajoqueta,

Igualment, ara he de llegir per tenir reserves per la propera temporada. Ja vaig seguint les novetats del bloc, tinc moltes ganes de veure els dibuixos per la portada del llibre. Estic molt il•lusionada!!
Una abraçada i fins aviat

Tonina ha dit...

He esta unes setmanes desconnectada del blog i de vosaltres. Ara mateix faré un repàs pel racó.
Que tengueu també, un bon estiu i unes grans lectures per compartir.
Felicitats pel fantàstic programa.
Una abraçada

L'Espolsada llibres ha dit...

Bones vacances i bones lectures!