El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 3 de juny del 2010

Avui Pere Calders i Joan Triadú

Hola amics d’El racó del llibre. Perdoneu el meu retard en penjar el programa, però porto una setmana de bojos.



Avui, sota el meu punt de vista, el programa ha estat de luxe, ja que hem parlat de dos pesos pesants pel que fa a la literatura catalana com són Joan Triadú i Pere Calders. La culpa l’ha tingut el llibre Estimat amic Cartes. Textos Pere Calders- Joan Triadú que la Susanna Álvarez i la Montserrat Bacardí ha dut a terme. El llibre el varen presentar a la Biblioteca Jaume Fuster de Barcelona el dia 23 de febrer de 2010, amb la presència de Joan Triadú i de Tessa Calders. Aquest fet, segons han comentar en el programa, les va emplenar de satisfacció i va ser la culminació d’un munt d’hores de feina.
Crec que ha estat una entrevista molt interessant, però curta, una hora per ser exactes, per comentar les vivències d’uns personatges com Joan Triadú i Pere Calders no és res. Espero que ús agradi. No sóc una experta fent entrevistes, però sempre he dit que, El racó del llibre, vol ser un programa senzill i per a tothom.

Vull expressar les meves efusives gracies a la Susanna i a la Montserrat per passar pel programa i fer-nos passar una hora agradable i alhora instructiva.

L’entrevista, es pot escoltar a l’apartat “ESCOLTAR PROGRAMA” Estarà penjada fins el proper dijous dia 10 de juny.

5 comentaris:

SU ha dit...

Rosa i Jaume (i Salvador),

M'heu deixat sense paraules (i ja sabeu que això és difícil!!!).

Moltíssimes felicitats per la vostra feina!!!

Gràcies i fins a la propera!!!

SU

L'Espolsada llibres ha dit...

Quin luxe!

Rosa ha dit...

Susanna, Monserrat,
A vosaltres ver venir i fer-nos passar una estona tan interessant. Algun oients d'Hostalric m'han fet el comentari.

Fe,
La veritat, va ser un luxeeeee!!!

Una abraçada

Mireia ha dit...

Ja ho sé, vaig una setmana tard, però us acabo d'escoltar. M'heu fet venir ganes de llegir Calders... ( i les cartes també!)

Rosa ha dit...

Hola Mireia,

Anima't t'agradarà "Estimat amic". Entendràs una mica més a Pere Calders