El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 6 de maig del 2010

Va de música amb Wantun

Amics d’El racó del llibre ja fa unes quantes setmanes que el programa porta un caire diferent, vàrem començar amb teatre, la setmana passada entrevista amb alguns participants i guanyadors del concurs literari Modest Salse d’Hostalric.

Avui, el programa va de música. Tenim amb nosaltres l'Aleix Iglesies un dels components del grup Wantun. Aquest grup va néixer a Blanes, desprès de canviar algunes vegades d’estil, l’any 2008 el grup fa el canvi definitiu i enregistra l’EP Modernitat, amb la producció de The Blind Joes.

El grup presenta la gravació a un seguit de concursos i guanya: El premi popular del Sona 9 2008 i el Premi Carles Sabater a la millor cançó en català de 2008 per Spectiu.

Duran l’any 2009 el grup s’amplia amb un cantant i un guitarrista, quedant definitivament consolidat. Aquest mateix any tornen als estudis Blind Records per enregistrar el seu primer llarga durada amb el nom d’Animalia. Aquest disc compta amb la producció de The Blind Joes. Al final de 2009 el grup signa el seu primer contracte amb la discogràfica PICAP.

A primers de febrer del 2010 surt el mercat Animalia . La responsable de l’artwork del disc és la popular Lyona, que després va dirigir el videoclip d’Animal.



Wantum la podeu escoltar a les principals ràdios del país com: 40 principals, COM Ràdio, Ràdio 4, Rac 105 Icat FM ...



Per escoltar l'entrevista de Radio Dos 84 aneu a ESCOLTAR PROGRAMA

4 comentaris:

Tonina ha dit...

Sonen molt bé. No els havia vist mai. Bones aportacions musicals, també!!
Salutacions.

wantun ha dit...

Merci Tonina i El racó del llibre!

Aquest dijous a les 19 h wantun presenta Animalia a l'FNAC del Triangle. Gratuït!
http://www.clubcultura.com/php_lib/imagen.php?arc_id=23751

Unknown ha dit...

Bon dia, Rosa i amics d'El racó del llibre!

Dissabte vaig anar a veure'ls a Blanes. Molt bé. A veure si poden venir a Hostalric. Per cert, me'n vaig endur una bona sorpresa quan vaig veure el bateria, en Cesc Borrell: l'havia tingut d'alumne! Desitjo a Wantun el millor.

Rosa ha dit...

Gràcies a tots pels comentaris. Wantun, des de El racó us desitgen una llarga carrerar discogràfica.

Felicitats!!