El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 1 d’abril del 2010

Vacances de Setmana Santa

Hola amics d’El racó del llibre. Com cada setmana el programa de Ràdio Dos 84 és posa en antena puntualment a les set de la tarda en el dial 105,8 de FM. Aquesta setmana, per un problema tècnic, el programa no el podreu escolar. Deixem penjat el de la setmana passada. Perdoneu les molesties


Ja hem arribat al dijous Sant i amb ell, les vacances de setmana Santa. Els components de l’equip del Racó, us desitgem que us divertiu molt, però també que aneu en compte amb els desplaçaments. Nosaltres com cada any avui treballem per posar-vos al dia pel que fa al món literari.

A Hostalric, aquest cap de setmana de Pasqua, celebrem la Fira Medieval. El poble s’omple de paradetes, espectables medievals pels carrers, al castell exhibició d’oficis antics i activitats per la canalla. La festa s’acaba amb un gran sopar medieval ple d’espectacles i un menú per llepar-se els dits.
Si voleu gaudir d’una bona festa medieval veniu a Hostalric.
http://www.firesifestes.com/Fires/F-Medieval-Hostalric.htm