El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 15 d’abril del 2010

Una història de fortalesa

Hola amics del Racó del llibre, com cada setmana ja estem preparats per començar una nova edició del racó del llibre. Aquest programa s’emet des de Ràdio Dos 84 d’Hostalric els dijous de 7 a 8 del vespre, dial 105,8 F M.



Avui, els que aneu seguint el programa, sabeu que haurien de tenir entre nosaltres La Fàtima, l’Elisenda i l’alba. Però un esdeveniment important en el nostre poble, el proper cap de setmana, com és l’estrena de l’obra Una història de fortalesa, amb la qual inaugurarem culturalment el nostre Centre Cultural Serafí Pitarra. Hem cregut oportú entrevistar als seus autors el sr. Claret Papiol i l a sra. Hélène Champagne el director de grup de teatre: + o – Teatre, el sr. Paco Garcia i el nostre col•laborador en Pep que és uns dels autors de l’obra.
Pel que han dit els seus autors els personatges són ficticis però els fets són reals que han passat a la vila d’Hostalric duran anys i panys.
Si voleu sentir l’entrevista aneu a ESCOLTAR PROGRAMA