El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 15 d’abril del 2010

Manolito on the road

Autora: Elvira Lindo
Editorial: Alfaguara Juvenil
Edició: 2008
Llengua castellana
Pàgines 152

Manolito on the road és un nen que té nou anys, viu amb els seus pares, l’avi i el seu germà petit a qui ell anomena l’Imbecil. El seu pare és camioner i no està mai a casa.
Un bon dia, per raons que ja sabreu si llegiu el llibre, el pare se’n porta en Manolito amb el camió, la seva mare li diu que li expliqui històries al seu pare durant el viatge, perquè no s’adormi. En Manolito li comença a explicar fets que van passar a casa seva durant les absències del pare. La primera que li explica és la setmana del Japó, als grans magatzems del seu barri, Carabanchel Alto. Per culpa d’aquest fet varen haver de portar a l’avi a urgències. Aquesta és una petita mostra, també trobareu altres històries molt divertides de la família d’en Manolito un nen molt entremaliat que cap veí ni amics suporten. Amb un final també molt divertit.