El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 22 d’abril del 2010

L'oferta de llibres digitals en català supera els 1.500 títols per aquest Sant Jordi

22/04/2010
L'oferta d'"e-books" en català s'ha disparat en l'últim any i ja supera els 1.500 títols per aquest Sant Jordi. La diada de Sant Jordi de l'any passat va marcar l'inici del llibre digital, però aleshores només existia la plataforma Edi.cat, nascuda al setembre del 2008, i que disposava d'un catàleg de 80 llibres digitals. Aquest Sant Jordi, en canvi, s'hi ha sumat Leqtor.com, amb més d'un miler d'"e-books" en català en el seu catàleg, mentre que Edi.cat ha engreixat la seva musculatura aplegant 16 editorials catalanes i ampliant la seva oferta fins als 500 llibres digitals. Potser aquest any encara no es podrà parlar de la diada dels bits i les roses, però aquesta nova tecnologia de lectura pot viure la seva consolidació.
Més informació: http://www.3cat24.cat/noticia/634845/ociicultura/Loferta-de-llibres-digitals-en-catala-supera-els-1500-titols-per-aquest-Sant-Jordi