El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 22 d’abril del 2010

Infantils





Els monstres monstruosos
Enric Larreula i J. Antoni Poch
La galera – La Sirena
Il•lustracions J. Antoni Poch





Gol! Un gran equip
Luigi Garlando
La Galera

Quan el cuiner Gaston Champignon, futbolista francès retirat, veu en Tomi jugant amb una pilota al pati del restaurant, intueix que el noi té fusta de campió i que...finalment podrà realitzar el seu somni: fundar un equip on pugui jufar tothom. Amb una sola condició: passar-s'ho bé.








Sant Jordi i el drac
Anna Canyelles
La Galera
Il•lustracions: Calafell, Roser

La llegenda de Sant Jordi per als més petits, il•lustrada per Roser Calafell. A Montblanc estan de pega, un drac ferotge i famolenc amenaça la comarca. Els vilatans li lliuren animals i aviram, però el drac s'ho acaba tot i li han de lliurar noies. El dia que li toca a la filla del rei, en passarà una de grossa: una cosa llegendària! La llegenda de Sant Jordi adaptada per als més petits i il•lustrada per Roser Calafell.