El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 4 de març del 2010

"Males companyies"

Avui m’agradaria començar explicant la presentació del llibre “Males companyies” de l’autor Marc Cerdó. Aquesta presentació va tenir lloc a la llibreria l’Espolsada de Les Franqueses del Vallès dins els actes de celebració del seu tercer aniversari. L’equip d’ El racó del llibre fem arribar la nostra felicitació a las seva propietària la Fe. He de dir que ens va fer passar un vespre fantàstic amb la presentació del llibre. Les intervencions de les persones que acompanyaven a l’autor, com ell mateix, varen fer venir ganes de comprar el llibre a tots els assistents, que per cert, érem una bona colla. Un cop acabat l’acte no podia faltar la copa de cava i la coca de xocolata, una coca, sembla a ser molt coneguda, i la veritat era boníssima. Com sol passar a les persones que ens agrada llegir no ens vàrem poder estar de triar alguns llibres, i els meus són aquests:

“Males companyies” de Marc Cerdó, per la presentació tan interessant i el comentari de la Fe, sembla un llibre que trenca esquemes.


“El viatge al passat” de Stefan Zweig, aquest per la ressenya que havia fet la Fe al seu blog, L’Esposada i va semblar que podia estar bé.


“Xocolata desfeta” de Joan- Lluís Lluís per tafanejar com un escriptor pot escriure un conte 123 vegades explicant el mateix, però totes diferents. Ja vaig tafanejar el llibre exercicis d’estil de Raymond Queneau fins i tot se’n va llegir un parell al programa i la veritat va ser interessant.

8 comentaris:

L'Espolsada llibres ha dit...

Gràcies per aquest apunt. Va ser un plaer, l'Espolsada és casa vostra :)

Rosa ha dit...

Fe,
Espero poder tornar el proper any, potser abans! ara ja se el camí.

Mireia ha dit...

ahir vaig començar el llibre, ja us diré el què

Rosa ha dit...

Hola Mireia,
Espero el teu comentari, jo, el tinc a la cua i encara no li toca.

bajoqueta ha dit...

Jo no vaig estar a la presentació, quina llàstima! Però jo me l'apunto :)

Rosa ha dit...

Hola Bajoqueta,

El proper any podriem fer una trobada de blocaires a L'Esposada. Seria fantàstic!

bajoqueta ha dit...

Rosa, seria genial poder vore'ns les cares! :)

Rosa ha dit...

Podem quedar a L’Espolsada el proper any, si no fer una trobada de blocaires, fins i tot podria tenir èxit.