El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.
dijous, 4 de febrer de 2010

Mor J. D. Salinger, autor d'"El vigilant en el camp de sègol"

30/01/2010
L'escriptor nord-americà Jerome David Salinger, autor d'"El vigilant en el camp de sègol", ha mort als 91 anys. Salinger, que va viure durant molts anys en una reclusió escollida per ell mateix, ha mort per causes naturals a casa seva, a New Hampshire.
De pare jueu i mare catòlica, va començar a publicar els seus primers contes a la revista "The New Yorker" i de seguida van obtenir una gran repercussió. La fama, però, li va venir de la seva novel•la, "The catcher in the rye" ("El vigilant en el camp de sègol"), editada el 1951 i en la qual presenta un adolescent, Holden Caulfield, amb trets paranoics que s'escapa de l'acadèmia on estudia per tornar a Nova York d'amagat.
http://www.3cat24.cat/noticia/498345/ociicultura/Mor-J-D-Salinger-autor-dEl-vigilant-en-el-camp-de-segol