El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 4 de febrer del 2010

El periodista i escriptor Vicenç Villatoro guanya el Ramon Llull amb la novel•la "Tenim un nom"


29/01/2010
El premi més ben dotat de la literatura catalana, el Ramon Llull, ja té guanyador aquest any. Es tracta del periodista i escriptor terrassenc Vicenç Villatoro, que ha rebut el guardó a Andorra per la novel•la "Tenim un nom", una història sobre les relacions entre un pare i un fill en què el Barça també hi juga un paper important.
Vicenç Villatoro ha mostrat una "il•lusió infinita" per haver guanyat el Ramon Llull de novel•la, dotat amb 90.000 euros. L'obra que li ha valgut el guardó, "Tenim un nom", pretén "narrar un país utilitzant el Barça com a palanca", segons ha explicat l'escriptor.
Més informació: http://www.3cat24.cat/noticia/498365/ociicultura/El-periodista-i-escriptor-Vicenc-Villatoro-guanya-el-Ramon-Llull-amb-la-novella-Tenim-un-nom