El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 4 de febrer del 2010

Avui, un clàssic

Benvinguts al Racó del llibre, programa que s’emet des de Radio dos 84 d’Hostalric dial 105,8 FM. On nosaltres, els dijous de set a vuit de la tarda, intentem posar-vos al dia pel que fa a les novetats del món literari.

Avui us parlaré d’en Thomas More i l seu llibre Utopía. Aquest llibre el vaig descobrir ja fa temps mirant la pel•lícula “Por siempre jamàs” protagonitzada per l’actriu Drew Barrymore (la nena d’ET). Aquesta pel•lícula que és la història de la ventafocs, però una mica arranjada, ella, la protagonista i el príncep fan menció del llibre. Jo que sóc una mica tafanera vaig pensar. Potser seria interessant llegir-lo? I així ho he fet i la veritat el llibre m’ha agradat i he conegut un autor molt important de la literatura anglesa com és Thomas More.
Els que coneixeu el llibre, perquè l’heu llegit quan estudiàveu o en altres circumstàncies, pensareu, això és vell! Però a vegades la vida no dona l’oportunitat, fins més tard, de conèixer aquest món tant fantàstic de la literatura.

2 comentaris:

Mireia ha dit...

Sovint coenixem molts llibre per les cubertes, i aquest és un d'ells. L'he sentit anomenar molt però no m'ha picat mai la curiositat de llegir-lo

Rosa ha dit...

Mireia,
T’aconsello llegir-lo. Possiblement t'agradi.