El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 21 de gener del 2010

Tercer dijous de mes. Infantil i juvenil

Hola amics del Racó del llibre, comencem un altre programa per informar-vos una mica de tot el que passa dins el món literari, emetem des de Radio Dos 84 d’Hostalric dial 105,8 F.M. Avui és tercer dijous de mes i com sabeu els que ens escolteu, toca infantil i juvenil, amb les nostres col•laboradores. Fàtima, Elisenda i l’Alba. Elles ens llegiran la biografia i comentaran el llibre de l’autor Emili Teixidor, el títol és "L’ocell de foc" la lectura d’en Pep serà un fragment del mateix llibre. Esperem que passeu una bona estona, almenys és el que nosaltres intentem cada setmana.

2 comentaris:

Tonina ha dit...

Hola Rosa. Aprofitant que tornes a parlar de lit. juvenil, un dia em vares parlar del Jeronimo Stilton, doncs és un èxit. A la meva filla li ha encantat. El que li va arribar amb els Reis el va acabar rapidíssim i ja té el segon de la biblioteca. Diu que enganxa molt. L'estiu, en tenir més temps, tal volta el llegiré, ja et diré coses.
Una abraçada

Rosa ha dit...

Hola Tonina,
els llibres del Stilton,enganxen molt a la canalla. M'agradarà saber la teva opinió
Una abraçada