El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 28 de gener del 2010

Maite Carranza i Rodrigo Muñoz guanyen el XVIII Premi Edebé de Literatura Infantil i Juvenil

27/01/2010
El madrileny Rodrigo Muñoz i la barcelonina Maite Carranza són els guanyadors de la XVIII edició del Premi Edebé de Literatura Infantil i Juvenil. Carranza s'ha endut el guardó en la categoria de novel•la juvenil amb "Paraules emmetzinades", un relat en què la denúncia dels abusos i maltractaments es combina amb els elements trepidants d'una narració d'intriga. Muñoz s'ha imposat en la categoria de novel•la infantil amb "Mi hermano el genio", la història d'una nena apassionada pel futbol i no tant per la música, que és l'obsessió del seus pares i un talent del seu germà. El premi de juvenil està dotat amb 30.000 euros i el d'infantil, amb 25.000.
Més informació: http://www.3cat24.cat/noticia/496472/ociicultura/Maite-Carranza-i-Rodrigo-Munoz-guanyen-el-XVIII-Premi-Edebe-de-Literatura-Infantil-i-Juvenil