El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 28 de gener de 2010

La cuina del 'salat/sucrat'

24.01.2010
Es presenta el llibre 'La cuina del Pirineu català' (Cossetània) d'Eliana Thibaut i Comalada i Jaume Fàbrega

Aquesta setmana s'ha presentat al restaurant Languedoc Roussillon de Barcelona el llibre 'La cuina del Pirineu català' de dos gastrònoms i historiadors de la cuina reputats: Eliana Thibaut i Comalada i Jaume Fàbrega, amb fotografies de Josep Borrell Garciapons. Els autors representen la Catalunya del nord i del sud que, malgrat la frontera, comparteix una mateixa cuina tradicional de fa segles. En l'acte, Thibaut i Fàbrega van reivindicar aquesta cuina, que és la del 'salat/sucrat' o del 'dolç/salat', que ens remet a l'edat mitjana i al Mestre Robert, que conté els sabors de tres grans cultures i religions (cristiana, musulmana i jueva) i, malgrat pugui sembla el contrari, és una cuina moderna.
Més informació: http://www.vilaweb.cat/noticia/3681139/cuina-salatsucrat.html