El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 12 de novembre del 2009

Geronimo Stilton

Bona tarda, amics del Racó del llibre. Programa que s’emet tots el dijous a partir de les set de la tarda per Radio Dos 84, dial 105,8 FM des d’Hostalric.

Com sabeu, el que em seguiu aquest any, hem començat un programa dedicat al públic infantil i juvenil. Surt en antena el tercer dijous de mes. Per ajudar una mica a la Fàtima, la persona que el comenta em llegeixo els llibres que comenta. Doncs be, he topat amb en Geronimo Stilton. Pel que sembla aquests llibres els llegeixen canalla de dotze anys i a mi em sembla que van dirigits a un públic més petit. Jo ja tinc una edat i estic una mica fora d’òrbita pel que fa als llibres infantils i juvenils, però jo recordo que aquesta edat llegia un altre tipus de llibres, menys infantils.

Si algú llegeix aquest escrit i vol deixar un comentari sobre el tema, li agrairia molt.
Retorn al Regne de la Fantasia, llibre que comentarem la propera setmana, amb la Fàtima i les seves amigues.

4 comentaris:

Mireia ha dit...

No conec, vull dir llegit perquè d'oides sí, als llibres de Geronimo Stilton però sí que trobo que allò important és que els nens llegeixin tot i que sovint pot semblar que els llibres no són el més adequats per l'edat. Hi ha molts nens amb grans problemes de comprensió lectora i si els hi posses segons què no hi ha maneres que ho segueixin

bajoqueta ha dit...

Jo tinc una amiga que el seu fill té 9 anys i els llegeix, però també sé que els seus cosins que són 3 ó 4 més grans també els llegeixen. A mi també em va estranyar, jo també llegia coses de més gran. Però no tothom arriba a llegir segons què. I com diu Mireia, millor que llegeixin alguna cosa.

Tonina ha dit...

Rosa, no tinc perdó. M´ho havies comentat i no et vaig respondre. La veritat és què la història sembla una mica infantil però als infants els enganxa. La meva filla el vol per Nadal. Quan el tengui a casa i el miri prometo dir-te coses i fer-ne una ressenya. Pel cole veig que n´hi ha que el duen (feim lectura dins les aules i poden dur-ne de casa)
Una besada

Rosa ha dit...

Gràcies a totes pels comentaris. Jo la veritat és que estic molt desconnectada dels llibres infantils i juvenils. Teniu raó val més que llegeixin aquest tipus de llibres no pas que no llegeixin res.
Tonina, ja em diràs la teva opinió quan els hagis donat una ullada, encara que un cop llegit he canviat una mica d'opinió pel que fa al seu contingut.

Una abraçada