El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 8 d’octubre del 2009

Un estiu al llac

Autor: Alberto Vigevani
Traducció de l’Anna Cassasas
Editorial: Quaderns Crema
Edició: juny 2009
Llengua: Catalana
Pàgines:141
Recomanat per L’Espolsada

Un estiu al llac, explica les vacances d’en Giacomo i la seva família a Mennagio, a la riba del llac Como. Una família burgesa de Milà, on el pare, per raons de feina no parava gaire a casa i la mare sempre tenia mal de cap, per la qual cosa, els fills no la veien gaire. En Giacomo era el fill petit, i tenia tendència a la tristesa, no tenia amics, per la forma de pensar dels pares que eren molt estrictes amb les amistats. Aquell estiu al llac, en Giacomo, se sent lliure, fa un amic molt especia i també passa de nen a adolescent gaire bé sense adonar-se’n, amb uns fets, que l’autor explica d’una forma mol tendre.
L’autor ho explica en veu de nen i amb una prosa poètica i amb unes descripcions fantàstiques. També té un vocabulari molt ric (segurament és deu a la traductora).
Aquest llibre els recomano a persones que els agradi la poesia, en cas contrari potser el trobaran un pel feixuc de llegir. Personalment és el que m’ha passat.

2 comentaris:

L'Espolsada llibres ha dit...

Rosa, tu ho has dit, llegir-lo és com llegir poesia... A mi em va fascinar mmmmmmmmmm!

Rosa ha dit...

Hola Fe,
Ja vaig veure el comentari del bloc, per aquesta raó el vaig llegir, crec que el problema el tinc jo i la poesia.