El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 29 d’octubre del 2009

Paolo Giordano

Paolo Giordano va néixer a Torí el 1982. Llicenciat en Física Teòrica amb qualificacions molt altes. Actualment treballa a la Universitat. La solitud dels nombres primers és la seva primera novel•la i s’ha convertit en tot un fenomen editorial amb el reconeixement unànime per part de la crítica i els lectors. Ha estat guardonada amb el prestigiós premi Strega. Amb tan sols vint-i-sis anys, Paolo Giordano és l’autor més jove que l’ha guanyat mai. La solitud dels nombres primers està en vies de publicació en vint-i-nou llengües.
Aquesta novel•la editada a Itàlia per l’editorial Mondadori al gener de 2008 i editada al nostre país el febrer de 2009 per Edicions 62 ha guanyat: El Premi Campiello a la millor Opera Prima, el Premi Fiesole de Narrativa Under.

Tuttolibri, el suplement cultural del diari La Stampa, comenta que ha estat el llibre més venut a Itàlia l’any 2008, amb més d’un milió de copies.