El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




divendres, 28 d’agost del 2009

L’estranya desaparició d’Esme Lennox

Autor: Maggie O’Farrell
Editorial: La Campana
Edició: 2009
Pàgines: 258
Llengua: Catalana

Edimburg als anys trenta del segle passat. La família Lennox té problemes amb la seva filla petita, l'Esme, que no encaixa en una família tan cenyida a les regles ni en una societat tan convencional. L'Esme és una nosa cada dia més molesta, fins i tot per a la seva estimada germana Kitty.

Al cap de molts anys, l'Iris, una jove del nostre temps, rep una trucada que la deixa sense paraula. Una germana de la seva àvia està a punt de sortir del manicomi on ha passat seixanta-un anys. L'Iris no n'ha sentit a parlar mai, però els documents demostren que no hi ha cap error: té una tia. Algú que la família no ha esmentat. ¿Per què? ¿Quins secrets descobrirà l'Iris si estira el fil d'aquesta inquietant desconeguda

2 comentaris:

L'Espolsada llibres ha dit...

No us la perdreu, val molt la pena!

Rosa ha dit...

Gracies Fé. Et faré cas.