El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 13 d’agost del 2009

El mes d'agost

Hola amics del Racó del llibre. Ja falta poc per arribar a la meitat d’agost, dissabte vinent ja som 15, dia de les Maries. Abans, les persones que entenien de meteorologia, gent de pagès, deien que a mig agost la calor anava de baixa, a les tardes començaven els temporals de trons, llamps i pluja, i s’havia acabat la calor, Però ara, amb tot l’enrenou del canvi climàtic, tot es diferent. Bé, què hi farem! Coses del progrés.
Jo, fins que comencen el programa, aniré parlant del poble.La ressenya d’avui anirà sobre el castell, és una petita explicació. Si tinguéssiu ganes de saber-ne més, és fan unes visites guiades fantàstiques, tant del castell com del poble. Només us heu de posar amb contacte amb l’Oficina de Turisme d’Hostalric.

1 comentari:

Núria Martí Constans ha dit...

Hola,Rosa,

Noia, quin agost més asfixiant, tens raó! Ja espero el setembre, fixa't!

Gràcies pel teu comentari un altre cop. La veritat és que després d'escriure el post vaig anar a agafar Lena i l'he tornat a començar. Espero que t'agradi com a mi, si tens temps de llegir-lo!

És veritat que ens tornarem a veure quan faci més fred. Em farà il·lusió! Mentrestant, bona lectura, bona tornada al programa i una abraçada,

Núria