El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




divendres, 28 d’agost del 2009

3 de setembre, torna, El racó del llibre, Radio Dos 84, dial 105,8 FM d’Hostalric

Hola amics del Racó del llibre, falta només una setmana per tornar a començar la nova temporada del programa que, Radio Dos 84 posa en antena, tots els dijous, menys festius, a les 7 de la tarda i que el seu contingut és pot trobar al blog, tant oral (escoltar programa) com escrit.
Més o menys seguirem la línia de les passades temporades: autor, comentari de llibre, els més venuts, notícies i al final el conte curt, que el nostre col•laborador, en Pep Juanhuix, ens anirà llegint cada setmana.
Aquest any, però, s’hi incorpora un nou membre, la Fàtima, una noieta de 12 anys, que, el tercer dijous de mes, ens comentarà un llibre adreçat a aquest tipus de públic i també parlarà dels seus autors.
Potser més endavant incorporarem alguna novetat. Això encara està embastat i s’ha d’emprovar i cosir. Intentarem, però, que es pugui portar a terme.
L’any passat vàrem poder fer dues entrevistes en directe a escriptors que havien editat un llibre. Esperem aquesta temporada tenir la mateixa sort, i si és pugues incrementar, millor que millor.
Bé amics, us emplacem a tots el proper dijous a escoltar el primer programa de la temporada.

Fins dijous 3 de setembre a les set de la tarda

6 comentaris:

Mireia ha dit...

Me n'alegro. i , podrem escoltar-lo per aquesta web (amb l'enllaç de la dreta, no?

Mireia ha dit...

Fins dijous a les 7, a través d'Internet això sí.

Mireia, es pot escoltar en directe mitjançant un link de la columna a baix de tot ( Em voleu escoltar) o bé en diferit en el de dalt de tot(millor amb Explorer que amb Firefox no acaba d'anar)

Rosa ha dit...

Hola Mireies,
Ja veig que us heu entès.
Mireia del Racó de la Solsida, com han anat les vacances, ja vaig veure que havies fet un parèntesi.
Les vacances de l'altra Mireia, ja sé que li varen anar be.
Una abraçada a les dues

Mireia ha dit...

Dins del que cap (situació familiar una mica delicada), han anat prou bé. He aprofitat per llegir força, així que aviat hi haurà noves ressenyes.
Fins aviat. Ah, i gràcies per la infromació Mireia

Núria Martí Constans ha dit...

Tot torna a la normalitat aquest setembre! La veritat, ja ho estava esperant! L'agost, amb tanta calor, no m'agrada. He vist que hem coincidit en dues lectures d'estiu: La japonesa i Sota la pols, d'en Coca. Primer vaig rellegir Lena i em vaig anar engrescant a llegir-ne d'altres del mateix autor. L'home domina la tècnica narrativa, eh?, sempre troba la justa mesura de tot. M'han agradat tots dos, però La japonesa és sorprenent, no et sembla?
Res, fins aviat,

Núria

Rosa ha dit...

Hola Núria,
Jo no havia llegit res d'en Jordi Coca. La veritat, els tres que he llegit m'han agradat molt. Et descriu els personatges i els llocs d'una forma que sembla que hi siguis. Ara, La japonesa, ja són figues d'un altre paner. La seva imaginació va més enllà de lo imaginable. Molt bona.
Una abraçada