El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 9 de juliol del 2009

Milena Agus,l’autora de “Mal de pedres” treu al mercat la primera novel•la que va escriure.

S’editan dues novel·les d’aqueta autora que va escriure abans de “Mal de pedres”, amb els títols: “Miestras duerme el tiburon” i “Las alas de mi padre”. Totes dues segurament seran portades al cinema.
Milena Agus, escriptora italiana nascuda a Genova l’any 1959, i que actualment resideix a Sardenya, em la seva La novel·la “Mal de pedres” és va convertit en èxit de vendes europeu l’any 2008. Una novel·la senzilla, però molt ben escrita on parla de la vida de una família italiana, en una illa d’Italia, durant la segona guerra mundial. On ella la protagonista, és comporta i pensa molt diferent de tota la seva família. A mi em va agradar i té un final que et desmunta tot el que has anat pensant duran la lectura del llibre. El recomano.