El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 9 de juliol del 2009

“Harry Potter i el misteri del príncep” arriba al cinema sense gaires expectatives de cara a l'edició en suport llibre com en altres ocasions

És la nova i sisena adaptació cinematogràfica de la saga que, com les novel·les, arriba amb comptagotes. Però aquesta vegada, l'estrena de la pel·lícula es limita només a la promoció estricta del cinema i sembla que no repercuteix en les edicions en suport llibre. Tampoc les llibreries s'han abocat a fer més visible del compte els volums de Harry Potter, cosa que indica el moment que està vivint el sector que, segons les últimes declaracions de la Federació de Gremis d'Editors, durant el primer semestre del 2009 ha patit una davallada del 6% en les vendes que cal sumar al 4% enregistrat l'any passat. La nova pel·lícula de Harry Potter també s'allunya dels personatges més infantils i, per tant, s'adreça a uns espectadors més adolescents. L'estrena mundial, esclar, té com a centre Londres, amb els protagonistes habituals: Daniel Radcliffe (Harry), Emma Watson (Hermione) i Rupert Grint (Ron), deu anys més grans de quan van debutar amb la primera pel·lícula de la sèrie basada en l'obra de J.K.Rowling. L'estrena a tots els cinemes europees té lloc el 15 de juliol.
http://www.andreusotorra.com/cornabou/