El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.
dijous, 2 de juliol de 2009

El hombre más buscado

Jonh Le Carre
Editorial: Plaza&Janes
Llengua: Castellana
Edició: 2009
Pàgines: 416

Si buscas una gran novela, solo tienes que encontrar a un hombre: John le Carré.El gran Le Carré, más radical que nunca, vuelve con una novela sobre el terrorismo y la conculcación de las libertades. Su protagonista, Issa, nacido de la relación entre una chechena y un ofcial ruso a quien aborrece, ha logrado huir de una cárcel turca y ahora se encuentra en Hamburgo. Cuenta con la ayuda de una joven abogada y de un banquero para poder cobrar la herencia de su padre y destinarla a distintas ONG islámicas, pero los servicios secretos alemanes sospechan que sus intenciones son muy distintas…Una obra de candente actualidad que denuncia los peligros de la actitud discriminatoria de Occidente hacia la comunidad islámica, y su total ineptitud para combatir el terrorismo. Una historia de amores profundos pero imposibles

2 comentaris:

Tonina ha dit...

Aquest el tinc pendent al prestatge, que espera.

Rosa ha dit...

Jo, d’en Le Carre, no he llegit mai res. Això de sang i fetge no m’agrada. Però és una novetat i té molts seguidors. Ja m’informaràs.
Fins aviat