El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 2 de juliol del 2009

Homenatge

Avui, volia penjar una altra classe d’escrit, més alegre i diferent al que trobeu,. Però, he volgut fer un petit homenatge a Baltasar Porcel, que ens va deixar ahir 1 de juliol de 2009.
Un gran escriptor i un gran orador. Era una persona que m’agradava escotar. Quan li feien alguna entrevista, per presentar algun llibre, o les col·laboracions en programes de TV. Sempre em donava la sensació que deia el que pensava, encara que potser no agrades al seu interlocutor.

3 comentaris:

Mireia ha dit...

A mi com a orador també m'agradava, però he de dir que no he llegit cap dels seus llibres.

Rosa ha dit...

Hola Mireia,
Jo tampoc he llegit res de'n Porcel, però penso, que potser caldria fer-ho.
Una abraçada

Puigmalet ha dit...

Hola:

Es fa saber que el proper diumenge dia dotze de juliol arRIBA el cinquantenari de la mort d’aquell qui es va preguntar “¿D'on venim, que no fos tornada? / Com una absurda enamorada, / la vida ens fa plorar el passat. / ¿On tornem, que no fos naixença? / Vivim de mort, i no ens és grat; / morim d'amor, i no s'hi pensa”. Queda notificat a efectes d’algun possible apunt commemoratiu.