El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 30 de juliol del 2009

Escriptors TV: Sílvia Alcàntara llegeix un fragment de la seva novel•la 'Olor de Colònia'

El llibre ja ha venut més de 15.000 exemplars des que es va publicar a principis d'any
'Olor de colònia' (Edicions de 1984), de Silvia Alcàntara és un dels grans èxits literaris d'enguany. Des que es va publicar a principis d'any ja se'n han venut més de 15.000 exemplars. 'És un llibre que parla de veritats', ha dit a VilaWeb el seu editor Josep Cots. Amb una trama plena de misteris, s'ambienta en una colònia tèxtil dels anys cinquanta. És la primera novel•la d'Alcàntara. Podeu veure un vídeo en què l'escriptora en llegeix un fragment.
Cots considera que l'èxit del llibre ve donat per dues qüestions. La primera que connecta amb un imaginari col•lectiu que és el del món del tèxtil, però també el dels treballadors del nostre país durant els franquisme. 'Mostra l'evolució de la nostra societat', afegeix l'editor de 1984. L'altre motiu és que 'Olor de Colònia' és un llibre que està molt ben escrit. 'Cada frase és mesurada', conclou.
http://www.vilaweb.cat/www/noticia?p_idcmp=3613451