El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 30 de juliol del 2009

Comiat a Llullu


Enterren el fill de l'escriptor Màrius Serra, protagonista de 'Quiet'
Lluís Serra Pablo va morir divendres als nou anys d'edat. Llullu, nom amb el qual era conegut per tothom, patia paràlisi cerebral i havia estat el protagonista del llibre 'Quiet', escrit pel seu pare Màrius Serra. Aquest diumenge l'han enterrat a Barcelona, acompanyat per una gernació d'amics i familiars que ha omplert el tanatori de la Ronda de Dalt. Fa unes setmanes Llullu va protagonitzar amb els seus companys el concert 'Mou-te pels quiets'
Llullu va morir a causa d'una aturada cardiorespiratòria. Màrius Serra va explicar ahir que la mort era una possibilitat que sempre tenien present que podia arribar i que ha estat reconfortant per a ells que la marxa del seu fill es produís al costat de la família, de manera tranquil•la i fora de l'ambient hospitalari.
http://www.vilaweb.cat/www/noticia?p_idcmp=3614011