El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 9 de juliol del 2009

Com una pedra


Dolors Borau
Guanyadora del premi Pin i Soler de novel·la
Data publicació: 12- 3-2009
Llengua: catalana
Pàgies: 376

Després de la tèrbola mort del pare, ja fa vuit anys, i de la dimissió de la mare, que vegeta en una residència, l’Anna s’ha fet una rutina de relacions amb els seus veïns i amb els companys de la facultat de Medicina. Una rutina que la du a sentir-se com una pedra, com diu la cançó que li torna sovint a la memòria. Inevitablement, l’amor, la llar, la vocació, tot sembla entrar en crisi alhora. Sotmesa a la pressió de la vida diària, és conscient que no descobrirà altres horitzons si no assumeix el pes del seu passat i s’accepta a si mateixa.
Dolors Borau Barcelona, 1963) és autora del recull de relats Taula reservada, molt ben acollit per crítica i públic. Com una pedra és la seva primera novel·la.