El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 11 de juny del 2009

Miquel Martín i Serra

Miquel Martín i Serra va néixer a Begur el 1969. Va passar la infantesa i l’adolescència a diferents pobles de l’Empordà. Es va llicenciar en Filosofia per la Universitat Autònoma de Barcelona i va viure una temporada a Anglaterra.
Amb només vint-i-tres anys va guanyar els premis Joan Fuster de Narrativa i el Solstici, als quals van seguir, entre d'altres, el Manuel de Pedrolo i el Calassanç.
Ha publicat Hi ha amors que maten (Columna 1996) un recull de contes premiats que va donar a conèixer la seva habilitat narrativa. L'estratègia de la gallina (Columna 2001), novel·la finalista del premi Ramon Llull i lloada per la crítica, el va consolidar com un dels nous talents de la literatura catalana. Cabells de Medusa (CCG Edicions 2007), premi Romà Comamala, i Dictadors de butxaca (Prosa 2007), premi Maspons i Safont d'humor i sàtira, han estat dues obres reeditades que tenen com a protagonista el personatge de la Reparada, una escriptora de comarques, mare soltera i lluitadora de les causes perdudes. La Reparada ha engrescat molts lectors "gràcies a la seva barreja d'humor, sensibilitat i mala bava", segons paraules de la crítica.
Actualment imparteix tallers d’escriptura creativa, fa xerrades literàries i coordina diversos clubs de lectura. Col·labora en premsa i ràdio. És membre de l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana.
http://www.quelcom.com/miquelmartin/biografia.htm