El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 11 de juny del 2009

L'èxit del club de lectura

Aquesta setmana parlaré del club de lectura. Dimarts passat últim dia de la temporada el vàrem tancar amb el llibre Cabells de medusa, que serà el que us comentaré avui. El seu autor Miquel Martín i Serra, va estar entre nosaltres comentar el llibre amb ell, va ser tot un privilegi. Aquest llibre l’autor ens ha comentat que està molt content, ja que el llibre està funcionant molt bé. Però li va costar molt trobar informació, per la qual cosa, va tardar tres anys i mig per escriure’l
La Neus com a bibliotecària i jo com a moderadora creiem que el club de lectura, ha funcionat molt be, en total som una dotzena de persones, l’assistència ha estat molt regular cada més. Els llibres que hem llegit han estat molt variats i d’autors diversos.

Primer trimestre:
Persuasió – Jane Auten
El pintor de batallas – Arturo Pérez- Reberte – Matide Asensi
L'atles furtiu - Alfred Bosch

Segon trimestre:
La noia de la perla - Tracy Chevalier
L’origen perdut – Matide Asensi
Pa negre
- Emili Teixidor

Tercer trimestre:
Madame Bobary - Gustave Flaubert
El sello del algebrista – Jesús Maeso de la Torre
Cabells de medusa - Miquel Martin i Serra

Con a clausura, anirem a visitar la Biblioteca Nacional de Catalunya a Barcelona i acabarem tradicionalment amb un sopar.

4 comentaris:

Tonina ha dit...

Enhorabona per aquesta iniciativa i feina tan admirable que duis a terme. llàstima de la distància que si no, vindria al vostre club de lectura. Ja saps que algunes de les lectures que ens has aconsellat les he fetes, ha estat una delícia.
Una abraçada.

Rosa ha dit...

Hola Tonina,

Gracies pel comentari. La veritat, ha resultat tot un èxit i les “senyores”, perquè els senyors no col•laboren gaire en aquestes activitats, estan molt contentes i animades. Espero que la propera temporada continuï igual. Ja m’agradaria que vinguessis, segur que ens ho passaríem molt bé.

Una abraçada

Martí ha dit...

Felicitats per la iniciativa i el resultat, ara mateix es necessita sempre una persona que tiri del carro i la resta som comodons que seguim, de vegades es temptador deixar que sigui un altre el que estiri, però quan veus el resultat és per estar-ne satisfet!
Això sí, per la llista dels llibres es nota que sou tot dones!

Rosa ha dit...

Hola Martí,

Moltes gracies pel comentari. Ha estat una sorpresa molt agradable. És veritat que, aquests tipus d'activitats solem ser dones les que les portem a terme. Però els homes també hi esteu convidats. Només falta que us animeu. La propera temporada us proposo que us apunteu tu i la Mireia al club de lectura. Segurament les propostes serien diferents i més variades.

Una abraçada