El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 18 de juny del 2009

L’estiu i la calor

Hola amics del Racó del llibre. El proper dijous dia 25 serà l’últim programa de la temporada. Ja tanquem la paradeta i fins el primer dijous de setembre.
Quan arriba la calor quedo mústiga com una pansa. La meva ment fins i tot té problemes per concentrar-se i no estic be enlloc. Normalment m’amago dins a casa i no surto al carrer fins al capvespre, quan el sol ja s’ha post. Ell i jo, l’estiu, no som gaire amics. Ell, que s’entesta a escalfar més del conte i jo que no aguanto la seva escalfor, doncs bé, intento no trobar-me’l, encara que és un intent més que impossible. Ja sé que el bitxo estrany dec ser jo, perquè a la televisió ensenyen les platges plenes de gent prenent el Sol, ara és tombant d’un cantó, ara de l’altre, fins que es cremem de tot arreu. Però a mi anar a la platja em suposa un suplici, primer el Sol, després la sorra, arribes a casa i et surt sorra fins i tot per les orelles, ah! I la caravana, què em dieu de la caravana!, un bon rotllo. No sé com podeu resistir-ho. A mi, doneu-me una bona ombra i un bon llibre, i el Sol per qui el vulgui, ja us el regalo tot sencer. És clar a l’estiu, a l’hivern ja són figues d’un altre paner.

4 comentaris:

L'Espolsada llibres ha dit...

Jo també vull que torni l'hivern!

Anònim ha dit...

Hola, Rosa,

Gràcies pel teu comentari! Sí que he estat enfeinada, però ara ja vaig més tranquil·la! I, sí, el llibre m'està agradant (Memòries d'un català de Xile), ara que puc tornar a llegir després de tants exàmens per corregir!
Que tinguis un bon estiu ( a mi sí que m'agrada la calor i ja estic esperant el juliol) i que passis bones estones de lectura a l'ombra.

Una abraçada,

Núria Martí

Mireia ha dit...

Feu doncs vacances? Ben merescudes les teniu.
Ah! jo tampoc no suportaria estar dins d'una caravana a l'estiu, quin FORN!!!

Rosa ha dit...

Hola Mireia,
Fem vacances del programa, però al bloc aniré penjant; notícies, els més venuts i potser alguna cosa més personal, per anant passant l’estiu i distreure’m una mica, ja que no puc anar de vacances. Ara el que més penso fer és llegir, per avançar lectures per comentar la temporada vinent.
Què tinguis bon estiu