El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 28 de maig del 2009

Un lloro per al vicari i altrs històries



Durrell, Gerald
Editorial: Viena
Colección: El cercle de Viena
Lengua: Catalana
Fecha de publicación: 2009
Pagines: 256

Amb la seva extraordinària passió de naturalista i, sobretot, amb un afinadíssim humor anglès, a Un lloro per al vicari i altres històries Durrell ens ofereix vuit esplèndids relats sobre alguns dels espècimens més curiosos que va conèixer en els seus viatges pel món... Gerald Durrell en estat pur.

Un altre invent (Mireia)
Divertit, irònic, enginyós... en definitiva, Durrell. Bé Gerald Durrel , no el seu germà Lawrence, que no fa pinta a divertit. Un llibre d'històries editat pel Cercle de Viena. Històries de tota mena i per tots els gusts. Durrell ens mostra el seu món real tant poc versemblant, ple de personatges estranys però propers.
Algunes són històries que ratllen l'absurd però en totes hi podem reconèixer arquetipus que trobem a la nostra societat.
Durrell , sempre en primera persona, ens porta a conèixer personatges del tot singulars. Jo tinc especial predilecció per l'Esmeralda, la truja tofonaire a qui agrada el formatge i porta perfum del car. Però si ho preferiu podeu conèixer a un majordom que es nega a servir alcohol, a una colla de dones ja entrades en anys que s'esvaloten com nenes d'institut per l'atenció del capità del vaixell que les porta d'Austràlia a Anglaterra. També podeu fruir amb la conversa amb l’anciana senyoreta Booth-Wycherly i els seus vestits o posar el crit al cel amb el llenguatge del lloro Moisès.
Aquestes són algunes de les vuit històries que trobareu al llibre. Jo l'he llegit seguit, però crec que val més fer-ho per separat per tal d’assaborir millor cadascun dels contes.