El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 21 de maig del 2009

La Universitat de València publica 'Crònica d'una nova cançó'

21/05/2009
El llibre es presenta avui a Barcelona, amb la presència de Raimon
La cançó 'Al vent' (vídeo) de Raimon va afavorir el naixement de la nova cançó i, alhora, va esdevenir un himne de tota una generació que volia canviar l'estat de les coses i que creia possible un altre món. Arran de la publicació de 'Al vent', ara fa cinquanta anys, l'escriptor Carles Gámez acaba de publicar 'Al vent. Crònica d'una nova cançó' (PUV). El llibre es presentarà avui a les set del vespre a la llibreria la Central del Raval de Barcelona.
A la presentació del llibre hi assistiran l'autor del llibre, Raimon i el responsable de Publicacions de la UV, Stefano Cingolani, un medievalista que ha estudiat la figura de Jaume I. A 'Crònica d'una nova cançó', Gámez repassa aquests últims cinquanta anys de revolució musical, protagonitzats per músics com ara Jaume Sisa, Ovidi Montllor, Guillermina Motta, Pau Riba, Bob Dylan, Elvis Presley, The Beatles, Françoise Hardy, Gino Paoli, Joan Manuel Serrat, Maria del Mar Bonet, Francesc Pi de la Serra, Pete Seeger, Jacques Brel i alguns més. http://www.vilaweb.cat/www/noticia?p_idcmp=3586483