El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 21 de maig del 2009

Kevin Spacey protagonitzarà l'adaptació al cine d'"Homenatge a Catalunya", de George Orwell

19/05/2009
L'actor Kevin Spacey protagonitzarà l'adaptació cinematogràfica d'"Homenatge a Catalunya", de George Orwell. El film, que es titularà "Catalonia", el dirigirà Hugh Hudson. Segons informa l'edició digital de la revista "Variety", la producció del film començarà la primera meitat de l'any 2010 amb la recerca de localitzacions a Anglaterra, Espanya, l'Argentina i l'Uruguai.

"Catalonia", l'adaptació cinematogràfica de la novel·la de George Orwell basada en l'experiència personal de l'escriptor, que el 1936 va viatjar a Barcelona amb la seva dona i es va acabar unint a les brigades anarquistes per lluitar en la Guerra Civil espanyola, se centrarà, sobretot, en la relació que Orwell va establir amb Georges Kopp, el comandant de la seva brigada.
http://www.3cat24.cat/noticia/385451/ociicultura/Kevin-Spacey-protagonitzara-ladaptacio-al-cine-dHomenatge-a-Catalunya-de-George-Orwell