El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 7 de maig del 2009

Amb ulls americans

Autor: Carme Riera
Editorial: ProaEdició: 2/4/2009
Pàgines: 256
Llengua: Catalana

Text de contraportadaQuina mena de gent som?, es demanava Gaziel a començaments del segle XX. Com ens veuen ara des de fora? A partir de l’experiència del periodista americà George Mac Gregor, Carme Riera construeix un relat fresc, actual i divertit sobre la societat catalana. Fa pocs anys George Mac Gregor va topar per atzar amb un seguici de l’alcalde de Barcelona que s’havia desplaçat a Nova York per promoure les virtuts i meravelles de la capital catalana. Gràcies a les habilitats del periodista, la delegació catalana va aconseguir salvar una situació delicada, cosa que li va valdre la promesa d’una beca per fer una estada a Catalunya. La seva mirada perplexa marcarà un relat que va de la ironia crítica a un final més obscur i sòrdid de trama policíaca i rerefons de corrupció.
Novel·la satírica i crítica sobre la Barcelona i la Catalunya actuals

4 comentaris:

L'Espolsada llibres ha dit...

Molt fluix, no vaig poder passar de la meitat...

Rosa ha dit...

Hola Fe,
Gracies pel comentari, el que vaig llegir en la contraportada semblava que podia ser divertida.
Fins aviat

Tonina ha dit...

Dissabte al suplement de cultura de l'Avui l'ha deixava amb un 2 sobre 5, no sé no sé... I això que a mi m'agrada, però m'ho hauré de pensar. En canvi, Dins el darrer blau, em va encantar.
Una forta abraçada, Rosa.

Rosa ha dit...

Hola Tonina,
L’apartat de novetats, els llibres, jo no els he llegit. Miró el que diu la contraportada i si m’agrada el penjo. Aquest em va semblar que podia ser divertit, però sembla que les crítiques no pensant igual. La Fe de l’espolsada, l’ha deixat a mig llegir, ara tu em comentes això. Jo per si de cas, no el compraré. De la Carme Riera no he llegit res, potser més endavant ho faré. Uf! Hi ha tants autors i llibres, és quasi bé impossible llegir-los a tots.

Una abraçada

Rosa