El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 30 d’abril del 2009

Fins el proper any, Sant Jordi!


Hola amics de Radio Dos 84. El racó del llibre és un programa i un blog, on informem de tot el que passa dintre el món literari: notícies, autors, llibres més venuts, comentari de llibres... El programa s’emet cada dijous de 7 a 8 de la tarda per dial 105,8 de FM des d’Hostalric La Selva. També una salutació molt cordial a totes les persones que visiten el blog.
El dijous passat va ser Sant Jordi i en el nostre país va ser festa grossa, encara que no era festiu, però con si ho fos. A tot Catalunya es va viure amb alegria, i la venda de roses i llibres, segons les informacions, va anar molt be.
Aquí a Hostalric, no podia pas ser diferent, els llibreters estaven molt contens, però com tots molt cansats i esgotats. Seguidament trobareu els llibres més venut al poble, com a tot arreu els de l’autor Stieg Larsson van arrasar.

Adults:
1- L’home que no estimava ales dones i La noia que somiava en llumí i un bidó de gasolina – Stieg Larsson – Ed. Columna
2- El silenci – Gaspar Hernadez - Ed. Destino
3- L’últim home que parlava català – Carles Casajuana – Ed. Planeta
4- Barcino - M.Carme Roca – Ed. Destino
5- Crackòvia - Ed.Columna

Infantil i juvenil:
1- Geronimo Stilton
2- La llegenda de Sant Jordi
3- Stephanie Meyer

4 comentaris:

Tonina ha dit...

A Mallorca el Larsson també va arrassar, pareix una cursa, això de Sant Jordi. A les notícies tot eren nombres i estadístiques. nosaltres, però a lo nostro, als llibres.
Fins l'any que ve, Sant Jordi.
Una abraçada.

Rosa ha dit...

Hola Tonina,
És veritat això que dius de els nombres i les estadístiques. De totes maneres les persones que han llegit en Larsson, diuen que estan be. Jo la veritat de moment no em criden l'atenció.

Una abraçada

Tonina ha dit...

Rosa, jo en sóc una seguidora, ho reconec. La novel.la negra i policíaca m'agrada d'ençà que vaig llegir Raymond Chandler i Dashiell Hammett, quan anava a l'institut (en fa d'anys!!), després arribaren els de casa com Pedrolo, Jaume Fuster...Es un gènere que m'agrada.
Besades ben grosses.

Tonina ha dit...

Ah!!ja me n'oblidava, pel juny el tercer.