El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 23 d’abril del 2009

Diada de Sant Jordi a Hostalric

Com tots els pobles de Catalunya, Hostalric ha celebrat la diada de Sant Jordi. Les dues llibreries que tenim al poble han fet parada al carrer, també l’escola i alguns partits polítics han participat en la festa posant la seva paradeta amb roses i llibres.
He sortit al mati, sobre les onze, a fer una volta pel poble i també a comprar els llibres i les roses. Els llibres que he triat han estat: “Ulls verds” de Marc Pallarès, “Olor de colònia” de Sílvia Alcàntara, “L’últim home que parlava català” de Carles Casajuana i “Anatomia de un instante” de Javier Cercas. Ja sé que en són molts, però jo amb els llibres sóc així. Aquella hora, les paradetes del poble ja estaven molt animades. He parlat amb els llibreters i estaven molt contents pel temps que fa, ja que amb les pluges de fa pocs dies, tenien una mica de por. He preguntat quin podria ser el llibre més venuts i tots han apostat per l’autor danès Stieg Larsson, però també hi podien haver sorpreses amb els llibres dels autors mediàtics. He entrevistat un parell de veïns del poble per saber la seva opinió, que ha estat molt positiva. Jo he sortit al matí per tenir temps de preparar el programa. Segurament a la tarda tot s’animarà més ja que quan les persones acaben la jornada laboral surten a fer un tom i fer-se el regal de Sant Jordi, dia dels enamorats a Catalunya.
Per veure’n més, clicar sobre la foto

4 comentaris:

Mireia ha dit...

"Ja sé que en són molts", no, dona, no, de llibres mai n'hi ha prou!!!! I a més a més cas fer mooolt bona tria. jo "olor de colònia" encara no he pogut llegir-lo, però ja saps que "ulls verds" em va agradar força.
Petons

Tonina ha dit...

Rosa, unes imatges precioses.
Molt bona tria. Ja ens ho contaras.
Besades.

Rosa ha dit...

Mireia,
Ostres!!! M’he gastat una petita fortuna, però crec que els gaudiré. Ja ús en faré cinc cèntims. Ara estic llegint “El sari vermell” de Javier Moro. És la història de la família Nehru- Ganghi. Molt bo pels qui els agradi la política i la història.

Tonina,
Gracies, el fotògraf és el meu home. Com pots veure, a casa tots posen els seu granet de sorra.

Una abraçada a les dues

Núria Martí Constans ha dit...

Rosa,

Moltes gràcies pel comentari al bloc! Sí que va ser un dia molt especial. Per a tu també, oi?, Sant Jordi i programa, amb passejada i entrevistes al matí. No pares, ja ho he vist! I és veritat que el temps va ser esplèndid.
Una abraçada ben forta,

Núria