El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 12 de març del 2009

Una any de programa!!!

La setmana passada vaig donar les gracies a les persones que col·laboren amb nosaltres, pel que fa al Blog i al programa, avui doncs, toca aquelles persones que han vingut al programa o han aportat algun conte o poesia com són:
L’escriptor Jesús M. Tibau , ell va ser el primer autor que va col·laborar amb uns dels seus relats curts, Sandra Lobera, escriptora local, que va acceptar venir al programa, fer-li una entrevista i comentar el seu relat curt “Parant la taula”. L’Antoni Lozano, poeta local, i va venir al programa a llegir una poesia molt bonica i per últim i molt especialment a l’Antonia Payas que des del començament del programa va col·laborar amb els seus bonics poemes.

A TOTS, MOLTES GRACIES

5 comentaris:

Anònim ha dit...

D'acord t'ho enviaré al mail, però on és???? No el trobo

Una abraçada

Rosa ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Rosa ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Rosa ha dit...

El correu, ara està a dalt a la dreta. De fet, ara es veu, abans no estava escrit, només hi havia un sobre i l’@.

Fins aviat

Rosa ha dit...

Hola Elisenda,

He rebut la teva ressenya MOLTES GRACIES! Ens anirà molt bé, per un programa del mes d’abril, així, podrem parlar d’en Jordi Coca. Jo, crec que d’aquest autor no he llegit res, al menys que ara en vingui al cap. Aquest mes, els dijous que falten, ja els tinc programats.

Fins aviat