El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 19 de març del 2009

Un viatge a la màgia dels llibres

Hola amics del Racó del llibre. Avui tocava programa infantil, però per raons d’agenda, ho deixarem pel mes vinent. Canalla, no us enfadeu!!
Aquesta setmana parlaren de dues autores que han escrit un llibre en coautoria, elles són, la Sílvia Romero i l’Alicia Gili. La Sílvia es va posar en contacte amb el programa per mediació del Blog, cosa li agrïm.
Així el programa pot ser més variat i pot donar molta més informació sobre aquets món tant immens.
El llibre del qual parlarem avui s’anomena “Iskander”. Un viatge a la màgia dels llibres.(Si voleu mes informació del llibre, cliqueu sobre el títol) Aquestes autores, si tot va bé, vindran a la biblioteca Modest Salses d’Hostalric, passat l’estiu a presentar i parlar d’aquest llibre, ja que estan presentan al llibre per arreu de catalunya Ja us anirem informant!!
El llibre , també ha estat presentat a la Setmana del llibre en català d’aquest any.
Les lectures del programa d’avui també són de la Sílvia Romero i l’Alicia Gili.

4 comentaris:

Mireia ha dit...

Hola, doncs no el coneixia pas , aquest llibre, gràcies.

Rosa ha dit...

Hola Mireia,

És un llibre que està molt bé, amb molt títols de llibres inclosos, que les autores han encertat de ple amb la forma d’utilitzar-los. te'l recomano, a mi emb va enganxar des de el primer capítol.

Mireia ha dit...

Es pot escoltar el programa prement el PLAY que hi ha a la dreta? ho intento i no hi surt res!?

Mireia ha dit...

Mireia, sí que espot escoltar però s'ha d'obrir amb Explorer, encara no hem solucionat el tema els firefox.