El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 5 de març del 2009

Un any de programa!!!

Fa un any que vàrem començar el programa El racó del llibre a Radio Dos 84 d’Hostalric. Durant aquest temps hem anat donat informació del que ha passat dintre el món literari, total han estat un piló de fets importants o no tan, però que ens han semblat que s’havia de fer esment. El mes d’agost vàrem incorporar el Blog, amb la col·laboració de la meva filla. Per mediació del Bloc hem tingut contacte amb persones del món literari i també amb persones que han col·laborat, enviant-nos ressenyes de llibres y fer-nos algun comentari com ara l’Elisenda, la Neus, en Martí i la Mireia. A la tardor es va incorporar en Pep Juanhuix, que ens fa de lector dels contes que llegim al final de cada programa. També vull dir que, tinc una família que em recolzen i m’animen sempre. A tots ells, Moltes gracies. Espero i desitjo que segueixin col·laborant en el programa i en el Blog. Aquestes petites coses o “felicitats petites” com diu l’escriptor Jesús M. Tibau en el seu Blog, son les que ens fa seguí endavant en aquest món tan complicat.
També vull dir que estem preparant un programa especial aquest mes de març, per celebrar l’aniversari del programa. Ja posaren una falca a Radio Dos i una ressenya al Blog explicant-vos-ho.
Animo a tothom a que hi col·labori.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Mooooooltes felicitas!!! Jo el programa no puc escoltar-lo (visc una mica lluny), però ja sabeu que en el blog sempre m'agrada col.laborar-hi. porto entre mans dues novel.les, així que a veure si aviat us en faig cinc cèntims.

Mireia ha dit...

FELICITATS!!!

Elisenda, ara el pots escoltar gravat amb el gadget de a dalt a l'esquerra, només cal que cliquis el play o per Internet en directe buscant el dibuix de radio-dos que hi ha més avall. Jo ho faig per Internet des de casa tampoc ho sento

Rosa ha dit...

Elisenda,Mireia

Moltes gracies per les vostres felicitacions.
Fins aviat

Anònim ha dit...

Mai m'havia adonat que es pot escoltar el programa amb l'enllaç que hi ha.
M'ha fet molta il.lusió que m'esmentessis, Rosa!!!!!!!
Endavant amb el programa i amb el blog, moltes més iniciatives culturals com aquesta ens fan falta.

Anònim ha dit...

Hola, a veure si per al cap de setmana us preparo una "miniressenya" del llibre que m'he acabat i així podeu comentar-lo en el programa de dijous que ve.
És un goig saber que després puc escoltar el programa per internet!!!!!
Fins aviat

Rosa ha dit...

Hola Elisenda

Moltes gracies per les teves col•laboracions, ens van molt bé. El que es pugui escoltar el programa és una cosa nova de fa poques setmanes. Vàrem pensat que podria estar bé, això de penjar el programa. Me’n alegro que t’hagi agradat.
Si no t’és un problema et voldria demanar un favor, que les ressenyes dels llibres, les enviessis per l’e-mail del bloc. Gracies per tot.

Fins aviat