El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 5 de març del 2009

La Tendresa dels llops


Penney, Stef
Editorial: La Magrana
Data de publicació: 2009
Pàgines: 444

Abans que els rigors de l’hivern comencin a Dove River, un poblat fundat per pioners escosesos en el nord-oest del Canadà, una dona troba el cadàver d’un tramper local al mateix temps que el seu fill, de disset anys, desapareix en una excursió de pesca.Els fets atreuen fins a aquell remot lloc a un variat grup de persones disposades a esclarir el crim, o a beneficiar-se’n . Quan la senyora Ross decideix emprendre ella mateixa la recerca del seu fill, endinsant-se en el bosc acompanyada d’un taciturn però expert rastrejador, es posen en marxa també una sèrie de personatges les insòlites històries dels quals conflueixen cap a un destí comú en el majestuós i imponent marc de la tundra nevada.Els homes i dones que conformen aquesta bella i inquietant novel·la hauran de saldar comptes amb el passat abans d’afrontar els desafiaments del present.

3 comentaris:

Sandra Valentín ha dit...

Vaig comprar-la perquè en van fer molt bona crítica en un programa de llibres de la tele. I també perquè havia rebut el Premi Costa a la millor novel·la del 2006. Properament serà duta al cinema... Una novel·la amb garanties, oi? Doncs no.
Comença molt bé però jo no l'he trobada engrescadora. Vaja, que aquest cop no m'hi he enganxat!
Un assasinat, la desaparició d'un jove i un robatori molt especial a Dove River, un poblet perdut al nevat i fred Canadà del 1867. I uns quants personatges disposats a resoldre els misteris per treure'n profit a títol personal.
No sempre la puc encertar! Què hi farem...

Rosa ha dit...

Hola Sandra, benvinguda al Racó del llibre.

Gracies per deixar el comentari sobre el llibre "La tendresa des llops". D'aquesta manera les persones que consultin el blog, tindran una i valoració i podran decidir si el llegeixen o no.
Fins aviat
Rosa

Elara Pi ha dit...

Ahir vaig acabar el llibre. L'argument està molt ben desenvolupat, igual que la descripció psicològica dels personatges, la trama i el paisatge, però el final està resolt a corre cuita... faltaia arrodonir-lo millor.
En general, és un bon llibre per entretenir-se i passar l'estona.