El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 12 de febrer del 2009

La societat literària i de pastís de pela de patata de Guernesey


Shaffer, Mary Ann
Editorial: Amsterdam
Llengua: Catalana
Data de publicació: 2009
Pàgines: 247

Una novel·la divertida i profundament humana. Un homenatge als bons llibres i a les bones persones, capaç d'aixecar els ànims fins i tot dels més cínics. Irresistible.1946, Londres. L'escriptora i columnista Juliet Ashton cerca un tema per a la seva propera novel·la. Per mitjà de la carta d'un habitant de l'illa de Guernsey, entra en contacte amb els membres d'una curiosa societat literària nascuda durant l'ocupació nazi i decideix desplaçar-se a l'illa per conèixer de primera mà els seus singulars habitants i les seves vivències durant la guerra.Una història commovedora.

3 comentaris:

Mireia ha dit...

aquest fa molt bona pinta, si algú l'ha llegit i pot dir que li sembla

Anònim ha dit...

L'estic llegin i esta bé. Vaig per
la pàgina 140 i en te 245. Aixi que
el recomano fins i tot fa agafar
ganes de visitat Guernsey.

Mireia ha dit...

ara sí que ja l'he llegit i el recomano plenament. És un llibre molt tendre, però vital, molt optimista sense ser cursi.

Val molt la pena llegir-lo