El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 5 de febrer del 2009

Avui , una de ciencia ficció

Hola amics del Racó del llibre, salutacions cordials. Programa que s’emet per Radio Dos 84 d’hostalric, dial 105,8.Com cada setmana el programa intentarà posar-vos al dia del que passa en el món literari, i al final donar-vos a conèixer un conte curt de la nostra literatura, doncs creiem que és important. Com cada setmana us les llegirà en Pep Joanhuix, que ho fa molt bé. Avui ens endinsarem una mica en el món de la ciència ficció amb l’autora Carme Torras i el seu llibre “La mutació sentimental”. La Carme Torras va ser la segona persona que es va posar en contacte amb el programa a través del Blog. Moltes gracies per la teva amabilitat, ens va donar ànims per tirar endavant. La veritat el Blog te visites però als visitans els costa deixar comentaris, també vull donar les gracies a la Elisenda que en deixa resenyes de llibres i a la Cristina que sempre li fa costat. Be, la cosa funciona així, què hi farem!. Aquesta setmana en el programa Els Matins de TV3 en Josep Cuní va comentar sobre els programes literàris el següent: “Si no en fan, la gent els demana, però quan els fan no hi ha audiència”.Jo he arribat a la conclusió que si es vol parlar de llibres, has d'anar a un club de lectura, és un dels pocs llocs que quan parles de llibres t’escolten.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Rosa,
et vull felicitar pel programa de ràdio, i tb a en Pep, que tots dos feu un bon tàndem. Ja fa unes dies que sempre que puc us escolto.

Està molt bé q avui parlis d'un llibre de ciència ficció, q a mi personalment no són els favorits però sovint estan oblidats i això tampoc és just.

Neus
PD: Prometo enviar alguna ressenya pq tens tota la raó, a tothom li agrada llegir-ne i ningú les vol fer (les persones som mandroses per naturalesa)

Rosa ha dit...

Hola Neus,
Gracies per la felicitació i també per escoltar-nos. Ara quan fem el programa pensarem amb tu, ja que saben que ens escoltes. T’agafem la paraula d’enviar-nos alguna ressenya
ens va molt bé,així hi pot haver més varietat de llibres i autors.

Fins aviat

Anònim ha dit...

Jo he de reconxer que no en llegeixo, de c-ficció, però és engrescador veure que teniu un ampli ventall de tenes per tractar

Rosa ha dit...

Hola Elisenda,
Et recomano llegir aquest llibre.
T'agradrà

Fins aviat

Anònim ha dit...

Moltes gràcies, Rosa, per dedicar tanta atenció al meu llibre. Programes i blocs com el teu apugen la moral. S'agraeix una informació tan cuidada i personal. T'he deixat un comentari sobre la ressenya, que he trobat molt encertada. Pots comptar que seguiré connectant-me sovint. A reveure!