El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 26 de febrer del 2009

Avui, un Premi Nobel

Hola amics del Racó del llibre, com cada setmana una salutació cordial a tots. Aquest programa s’emet a Radio Dos 84 des d’Hostalric en el dial 105.8 FM tots els dijous de 7a 8 del vespre. Com des de fa gairebé un any us informarem de tot el que passa en el món literari: novetats, llibres més venuts, notícies, llibres de la biblioteca, us comentarem un llibre i us llegirem un conte curt, per donar a conèixer una mica la literatura del nostre país.
L’autor d’aquesta setmana és l’escriptor portuguès José Saramago, aprofitant que l’Elisenda, una col·laboradora del blog, ens va fer arribar la ressenya d’un dels seus llibres, donaré la seva biografia i seguirem la tònica del programa, ressenya i biografia del mateix autor.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola, moltes gràcies per fer-te ressò de les meves reflexions literàries. Quina responsabilitat!

Rosa ha dit...

Hola Elisenda,

Ja ho veus, va d'allò més bé. Ja que és impossible llegir tot els autors que tenim pel món. Una mica uns i una mica altres, podem parlar de més llibres i autors. Això funciona!!!.

Fins aviat

Anònim ha dit...

josep un gran professor de català , a quedat molt bé ek poema de sant jordi de la Lamiae, impressionant
sóc el Xavi Vamonte bueno fins el proxim dia

Pep ha dit...

Hola Xavi, quina sorpresa!
M'alegra que t'hagi agradat com ha quedat. A veure si ho pot escoltar la Lamyae.

Fins dilluns,

Pep