El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 8 de gener del 2009

S’han acabat les festes

Hola amics del Racó del llibre, programa que s’emet des de Radio Dos 84 d’ Hostalric freqüència 105,8 FM, o per Internet, a la seva pàgina o en el Blog del Racó del llibre trobareu l’enllaç per escoltar-lo. Si ús be de gust!. Ja han passat les festes nadalenques i ens posem en marxa per posar-vos al dia de les activitats del món literari.
Un cordial saludo a tots. Aquests dies he trobat a faltar el programa, encara que en el Blog han continuat les visites. Gracies a tots. Ja han passat les Festes i tornar a la rutina diària, va molt bé pel cos “menjar més de compte, anar a dormir tard, veure una mica més del normal”, tot aquests fets diferents, porten a un estat una mica desequilibrat. Espero amb alegria que s’acabin per tornar a la rutina diària. Be, personalment, arriba un punt que ho necessito. Serà l’edat!!
Desitjo que hagueu passat unes Bones Fetes i que els Reis
d’Orient us hagin portat moltes coses, però principalment llibres, molts llibres, ja que llegir és molt important, totes les coses que s’aprenen llegint o quan un llibre et fa passar una bona estona, queden gravades per sempre a l’ordenador central alies “cervell”, i res ni ningú ens ho poden esborrar, només alguna malaltia.

Encara que hem canviat d’any el programa continuarà com sempre: La presentació, l’autor, el comentari de llibre, llibres de la biblioteca, novetats, notícies i per últim el conte curt.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola, Le clézio és un dels autors que tinc pendents per llegir.

Ara mateix estic amb ASSAIG SOBRE LA LUCIDESA, d'en Saramago, quan l'acabi us envio una petita ressenya.
Fins aviat

Rosa ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Rosa ha dit...

Hola Elisenda,

Espero que hagis passat unes Bones Festes. Gracies pels teus comentaris. Espero la teva ressenya.

Fins aviat

Anònim ha dit...

Vinga, doncs, Elisenda esperarem aquesta ressenya.
S'ho ha agafat de debò, això de fer de ressenyista l'Elisenda, saps Rosa? En el treball ja no ens comenta res dels llibres que llegeix, diu que hem d'entrar en el blog i llegir-ho, li ha agafat fort!!!

Rosa ha dit...

Hola Cristina,

Bon Any. A mi ja em va bé que s’ho agafi en serio, ja que és molt interessant tenir ressenyes de tot tipus. Per què no t’hi apuntes?

Fins aviat

Anònim ha dit...

Uffff! jo no, jo no m'hi veig capacitada. La maquina de l'Elisenda sí que ho fa de meravella. I a mes a mes te una capacitat inmensa per descobrir autors desconeguts!!!