El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 6 de novembre del 2008

La neu de l'hivern

Hola amics de Radio Dos 84, com cada dijous a les 7 comencerem el programa El racó del llibre. Avui per començar escoltarem una poesia de l’Antonia, una altra col·laboradora del programa. La poesia porta el títol de La neu de l'hivern, en aquesta poesia l’Antonia ens explica que un dia de neu pot ser molt divertit i bonic.
---------------------
---------------------

4 comentaris:

Anònim ha dit...

hola, t'acabo de descobrir i em sembla que tens un blog molt interessant. He llegit el post de M Barbal, és uns de les meves escriptores preferides.
T'aniré llegint. Fins aviat.

Rosa ha dit...

Hola Elisenda, gracies pel comentari, és el primer que tinc i m'ha fet molta il•lusió. A mi la Maria Barbal també m'agrada. Si t’agrada comentar llibres, passa’m algun comentari i el publicaré al blog, també el comentaré per la radio ja que cada dijous a les 7 fem el programa que penjo al bloc.
Animat!. Fins aviat

Anònim ha dit...

Ufff! això de passar-te algun comentari és una responsabilitat massa gran. de totes maneres, com que sóc una lectora empedreïda capaç de llegir fins i to més d'una novel·la algunes setmanes, aniré comentant quines m'agraden.
Fins aviat.

Rosa ha dit...

Elisenda, espero els teus comentaris.Seria fantàstic tenir col·laboradors.
Fins aviat